Dec 8, 2010, 2:22 PM

Зима 

  Poetry » Phylosophy
469 0 6

ЗИМА

 

Със студени и мъртви лъчи

как блести януарското утро!

Аз притварям безсънни очи,

и така е в душата ми пусто…

 

На кълбо е животът ми свит

в тишината на малката стая,

на мечтите с кожуха повит,

търси своята пролетна тайна!

 

 

 

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??