Със студени и мъртви лъчи
как блести януарското утро!
Аз притварям безсънни очи,
и така е в душата ми пусто…
На кълбо е животът ми свит
в тишината на малката стая,
на мечтите с кожуха повит,
търси своята пролетна тайна!
© Христина Радомирова Всички права запазени