Dec 19, 2009, 12:34 PM

Зима 

  Poetry » For kids
774 0 9

Сняг вали, вали

покрива къщи и гори,

а  рекичката бъбрива

под леда студен се скрива.

Зимен сън заспали

зайци, паяци и мечки,

а хората седят пред

свойте топли печки.

Най-голяма веселба

е за малките деца,

които играят на снега.

Сняг вали, вали

покрива къщи и гори,

а  рекичката бъбрива

под леда студен се скрива.

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??