Сняг вали, вали
покрива къщи и гори,
а рекичката бъбрива
под леда студен се скрива.
Зимен сън заспали
зайци, паяци и мечки,
а хората седят пред
свойте топли печки.
Най-голяма веселба
е за малките деца,
които играят на снега.
Сняг вали, вали
покрива къщи и гори,
а рекичката бъбрива
под леда студен се скрива.
© Даниела Всички права запазени