Apr 28, 2011, 3:28 PM

Зима 

  Poetry » Landscape
639 0 0

Зима, ти си толкова снежна.
Зима, ти си толкова нежна,
Зима, ти си топла и добра.
Зима, ти си студена и зла.
Зима, да се стоплиш не желаеш.
Зима, да останеш завинаги мечтаеш.

© Николай Бунев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??