28 апр. 2011 г., 15:28

Зима 

  Поэзия » Пейзажная
611 0 0

Зима, ти си толкова снежна.
Зима, ти си толкова нежна,
Зима, ти си топла и добра.
Зима, ти си студена и зла.
Зима, да се стоплиш не желаеш.
Зима, да останеш завинаги мечтаеш.

© Николай Бунев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??