Jan 29, 2013, 3:56 PM

Зимна приказка 

  Poetry » For kids
615 0 0

Снежни феи летят в небето
и вълшебни песни пеят на морето.
Вятърът леден танцува край мен,
зимната приказка държи ме в плен.

Дърветата тихо покриват се в бяло,
зимата ни завива в своето одеяло.
Тъй красиво е навън сега!
Ах, колко много обичам снега!

 

© Боян Боев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??