Jan 28, 2022, 1:27 PM

Зимният полъх на тъгата 

  Poetry » Free verse
306 0 0

Зимният полъх на тъгата

 

Никой не разбра защо и как

си тръгна внезапно.

Сред безкрайни въпроси

воал от болка се спусна над нас.

 

В твоята тиха есен,

с узрели мечти и надежди,

внезапно сякаш ни отвя

полъх на зимна тъга.

© Росица Малчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??