28 ene 2022, 13:27

Зимният полъх на тъгата 

  Poesía » Verso libre
308 0 0

Зимният полъх на тъгата

 

Никой не разбра защо и как

си тръгна внезапно.

Сред безкрайни въпроси

воал от болка се спусна над нас.

 

В твоята тиха есен,

с узрели мечти и надежди,

внезапно сякаш ни отвя

полъх на зимна тъга.

© Росица Малчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??