Dec 29, 2010, 3:39 PM  

Зимно щастие 

  Poetry » Other
491 0 0

До киселата трънка
сме завързали
да зоби щастието ни.
Изгнили,

листата сънени,
за зимни сънища
политат към прегръдките
на зимата.
Под киселата трънка
с голи клони

до следващата пролет
ги завиват.

 

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??