До киселата трънка
сме завързали
да зоби щастието ни.
Изгнили,
листата сънени,
за зимни сънища
политат към прегръдките
на зимата.
Под киселата трънка
с голи клони
до следващата пролет
ги завиват.
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados