Jan 2, 2010, 6:10 PM

Зимно завръщане 

  Poetry » Other
520 0 1

                                                   Зимно завръщане.

 

Моето зимно завръщане

преди толкова много дни,

в къщурката боядисана,

с такива прекрасни стени.

Колко ли много дни са минали

по самотния неравен път,

дето моите мисли

така безутешно звучат.

Гората сякаш е изчезнала,

да ме посрещне с гордо сърце,

а в нейните прегради

гасне къщурка с прекрасни стени,

като някакъв миг далечен,

като живот от изминалите дни...

© Кристиян Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • напомня ми "Загуби" на Валери Петров видях го, благодаря
Random works
: ??:??