Mar 11, 2009, 2:42 PM

Знаех си... 

  Poetry » Love
923 0 6

Знаех си – ще се разминем.
Къщичка, песен, легло.
Ще се разплача – до синьо.
Ти ще потърсиш весло.

С надежда да го преплуваш
цялото мое море.
През отказа да доплуваш
до самотата ми. Е?

Чакам. Нататък е всичко.
Силно и строго мълча.
Кой си, защо не поискаш
друга жена, дом, деца?

Все на безкрая съм вярна.
Изискано пия ром.
Аз съм мечтата за Варна,
ти си представа за Лом.

© Лили Радоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??