May 6, 2009, 1:24 PM

Знаехме го предварително, ти никога не грешиш... 

  Poetry
1004 0 5

аз съм Голям и в черупка на броненосец,

шахматно оцветен, събирам армия.


Ако познаваше стратегията ми,

би оттеглил офицерското си достойнство

в лазарета на Eвтаназията.

Защо я отлагаме за време на мир?


аз напускам Цитаделата, моя напръстник

от пешки.

аз ти оставям за трофей черупката си.


А ти какво ще оставиш

в музея на безусловната ми капитулация?

 

 

 

© Деймиън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??