Oct 21, 2007, 12:23 PM

Знаеш ли? 

  Poetry
660 0 2

Знаеш ли  как всяка нощ заспивам? Кажи?

Знаеш ли колко трудно е? Знаеш ли как боли?

Знаеш ли какво виждам, като затворя за миг очи?

Виждам всеки момент, в който ме нарани!

Знаеш ли колко трудно е да отворя очи сутринта?

Знаеш ли за какво мисля и за какво копнея през деня?

Знаеш ли с колко мъка пиша този стих сега,

като всяка мисъл обзета е от тъга?!

Знаеш ли защо винаги тъжни са моите очи?

Знаеш ли каква болка им причини?

Знаеш ли защо търсят пак теб в нощта?

Аз знам, защото единствен си за тях на света!

Времето ще минава, а те ще търсят твоите черти.

По звездите ще гадаят къде си ти.

Дори друг да има до мен,

пак ще се надявам, че ще се върнеш някой ден!!!

© Красимира Бакалова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??