Feb 17, 2007, 6:25 AM

Зов 

  Poetry
726 0 1

Зов

 

Ела, ела!

Не спирай, отминавай!

Ела, тъга!

Убивай ме! Не съжалявай!

 

Ела, ела!

Помни, не ме забраваяй!

Ела сама,

Душата ми докрай раздавай!

 

Ела, ела!

Не те желая, но копнея!

Ела сега!

В очите ти преди да се разлея!

 

Ела…

но само миг,

и после ще те няма!

 

17.02.2007 г.                                                                                                                 Фелис

© Светослав Савов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??