17 feb 2007, 6:25

Зов 

  Poesía
711 0 1

Зов

 

Ела, ела!

Не спирай, отминавай!

Ела, тъга!

Убивай ме! Не съжалявай!

 

Ела, ела!

Помни, не ме забраваяй!

Ела сама,

Душата ми докрай раздавай!

 

Ела, ела!

Не те желая, но копнея!

Ела сега!

В очите ти преди да се разлея!

 

Ела…

но само миг,

и после ще те няма!

 

17.02.2007 г.                                                                                                                 Фелис

© Светослав Савов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??