Mar 13, 2008, 6:57 AM

''Зов за любов'' 

  Poetry » Love
729 0 1

             ''Зов за любов''

Докога така ще се скитам и докога все аз ще се питам,

дали отново ще съм сам, но самият аз също не знам.

Докога ще искам да търся някоя водеща към теб пътека.

И докога ще те карам да ми даваш утеха.

Утехата ми е нужна, за да спася последната искра,

която те възбужда и така да намеря също това,

което е най-важно, а то е зова за любовта -

само той вече ни остана.

 

Мисля си, че не зная дали  ще мога да оживея

и то сам-самичък. Сигурно не ще оцелея.

Остани при мен те моля заради един последен

зов за любов и за да имам воля.

 

Аз си желая само теб едничка на света и никоя,

абсолютно никоя друга, за да не ме накара тогава

тя в нея да се влюбя, аз ще намеря като за последно

зов за любов, който да е за мен и нея.

© Кою Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??