''Зов за любов''
Докога така ще се скитам и докога все аз ще се питам,
дали отново ще съм сам, но самият аз също не знам.
Докога ще искам да търся някоя водеща към теб пътека.
И докога ще те карам да ми даваш утеха.
Утехата ми е нужна, за да спася последната искра,
която те възбужда и така да намеря също това,
което е най-важно, а то е зова за любовта -
само той вече ни остана.
Мисля си, че не зная дали ще мога да оживея
и то сам-самичък. Сигурно не ще оцелея.
Остани при мен те моля заради един последен
зов за любов и за да имам воля.
Аз си желая само теб едничка на света и никоя,
абсолютно никоя друга, за да не ме накара тогава
тя в нея да се влюбя, аз ще намеря като за последно
зов за любов, който да е за мен и нея.
© Кою Коев Всички права запазени