Сърцето ми не издържа –
иска да спре!
Душата ви страда –
всяка нощ и ден!
Болката не спира, напротив,
увеличава се с всеки ден.
Този ужас как искам
един път за винаги да спре ...
Моля те, ела и ме спаси от смъртта,
чуй ме, полужива викам те сега.
Ако не дойдеш, повярвай ми
аз наистина ще умра ...
© Пламена Райчева All rights reserved.