В тишината чу се детски крясък,
страхът в невинните очи си пролича,
а полицай с палка, чакащ своя блясък,
с всичка сила удряше и по ръце и по глава...
Детето, гледаше, сълзите давеха го от уплаха,
баща му бранеше се от прииждащата кървава вълна,
а полицаите от злоба сееха заплахи,
не виждаха, че си играят с човешката съдба...
Не подозираха как малкото дете ги гледа
и биеха с желания за мъст,
и таз картинка в бъдещето бледа
ще бъде в сърцето му,дори под каменния кръст.
Това е, драги политици!
Горчива истина за вас,
Сега и хиляди умници
ще кажат: въпрос на избор и на шанс...
Нима онези хора,
избраха си на пода да лежат,
и гумените палки да ги "галят",
главите им и устните им да кървят...
Дано децата ви не страдат,
за туй що вие причинихте...
П.С. Посветено на 17.09.2006г. ЛЕВСКИ - ЦСКА, на онези "зверове" наричащи себе си "органи на закона" - ще дойде и вашия ред, Господ прощава, но не забравя!
© Петя All rights reserved.