Dec 11, 2011, 8:27 PM

Звъннала неделя 

  Poetry » Love
680 0 0

Звън камбанен днес ми каза,

че ще бъде Всичкото наред.

Мир в душата ми предсказа

от простора Божи в мене снет.

С две-три думи ме засити

и ми вдъхна сила и кураж

да забравя в страх пропити

чувства, мисли, аз-овия страх.

На молитва него нося

в мълчаливо трепнала душа.

Щом той стъпва в мене бос, та

аз ли няма боса да вървя!?

 

© Камелия Виденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??