Звън камбанен днес ми каза,
че ще бъде Всичкото наред.
Мир в душата ми предсказа
от простора Божи в мене снет.
С две-три думи ме засити
и ми вдъхна сила и кураж
да забравя в страх пропити
чувства, мисли, аз-овия страх.
На молитва него нося
в мълчаливо трепнала душа.
Щом той стъпва в мене бос, та
аз ли няма боса да вървя!?
© Камелия Виденова Todos los derechos reservados