Mar 14, 2017, 8:38 PM

Зюмбюли 

  Poetry » Landscape
1911 1 1

 

Зюмбюли

 

Откъснах зюмбюли,

нежни и красиви.

Обич те пробуждат,

дори да са сини.

 

От дъждеца росни,

ухаят с аромат.

Синевата сбрали

в китния си цвят.

 

Пролет се завръща

с цъфнали цветя.

В сърцата връща

отново любовта...

 

 

© Лилия Нейкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??