14 mar 2017, 20:38

Зюмбюли 

  Poesía » Del paisaje
1907 1 1

 

Зюмбюли

 

Откъснах зюмбюли,

нежни и красиви.

Обич те пробуждат,

дори да са сини.

 

От дъждеца росни,

ухаят с аромат.

Синевата сбрали

в китния си цвят.

 

Пролет се завръща

с цъфнали цветя.

В сърцата връща

отново любовта...

 

 

© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??