Душата ми задава въпрос,
пита с надежда в очите
тя иска отговор прост
чуди се: "Oбичам ли те"?
Тя ме пита-разпитва,
от мен иска да знае
да й кажа ли, мили
за кого тъй блажено мечтая?
В мене трепери душата,
съвеста ми седи и мълчи,
какво да направя горката..
за мене единствен си ти.
Ще й кажа,че ти си й нужен,
че без тебе тя ще умре!
Но ти си далече от нея,
ела си при мен, мое любимо момче!
© Радост Вълчева Todos los derechos reservados