18 jul 2006, 10:12

***** 

  Poesía
714 0 1
Ще те погледна и ще разбера,
съдба моя,
ще те погледна, но прости ми,
ще избягам.
Премного щастие за мене криеш,
надежда моя.
Не знаеше ли вече – нямям сили
да повярвам.
В моя свят на криви образи,ти,
мечта моя,
никога не ще влетиш,за да не можеш
да го промениш.





Мисля,когато ме докосваш нежно,
милост моя,
забравям се,когато ме попиташ
за живота.
Обикнах без душа,без мисъл,
без вяра ,
оставих гласа ти сам,далечен,без дума
за раздяла.


Жален писък,смешна болка моя.

© Пр Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Това много ми хареса уникална си миличка!
Propuestas
: ??:??