Против законите на земното притегляне
понякога успяваме да полетим.
Криле са дадени на птиците –
на нас са дали обич и души.
На нас са дали правото на щастие
и силата на простите неща –
да носим пролетно разлистване
дори през есенните дни,
да можем упорито да се вричаме
във невъзможните мечти –
през сълзите и през студа
да ги опазиме –
с тях себе си да съхраним.
© Елена Бързева Todos los derechos reservados
Отличен!