4 ene 2006, 16:12

*** 

  Poesía
731 0 2

***

Как искам аз да зърна

богинята на моите мечти,

тогава нивга няма да отвърна

погледа си от вълшебните очи.

 

Знам, че ще обичам само нея,

само да пристигне тя при мен,

да бъде истинска копнея,

да бъдем двама нощ и ден.

 

И въпреки че е далече тя,

надеждата не спира да живее,

че ще сподели със мене любовта,

че сърцето ми напразно не линее.

© Балрог Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??