26 jul 2007, 0:00

* * * 

  Poesía
528 0 0

Сега, когато си далеч,
ще успея ли да те забравя?
Ще успея ли да забравя онзи луд копнеж,
или завинаги в сърцето си ще те пазя...

Ще успее ли времето да заличи
годините, в които бе на първо място,
онзи огън в сърцето ще спре ли да гори,
възможно ли е това или звучи невероятно???

Казват, че се забравят невиждани очи,
казват, че времето лекува всички болки.
Ще успее ли времето да победи
и любовта ми да се превърне в спомен???


© ДаНи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??