2 jul 2007, 15:07

~~~ 

  Poesía
542 0 1

Отвори заключеното ми от самота сърце,
отвори го, за да може да усети любовта:
то единствено за теб копнее,
единствено за теб живее...

Сложи край на мрачните и дълги дни,
край на самотните и трудни нощи;
бъди за него ти спасение,
за него единствено смирение...

Донеси непорочността от Рая
и страстния, "грешен" огън от Ада:
нека полетим заедно към безкрая,
макар след смъртта да горим на клада...

Да се потопим в греховната наслада,
да усетим горещия поглед на любовта;
да бъда аз за теб и ти за мен награда,
да забравим какво е самота...

Като пияни вишни да се потопим в шампанското на греха,
да оставим душите си на произвола на съдбата;
да забравим, че съществуват правилата,
да се оставим да ни води любовта...

Да покажем, че да обичаш грях не е,
че това е най-хубавото чувство на света;
да покажем, че любовта ни всеки ден расте,
че няма нищо по-хубаво от любовта...

 Китцбюел (АВСТРИЯ) - 19.06.2007 г.

© Алехандра Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Чудно
    Позрав и смело напред с ЛЮБОВТА!!!
Propuestas
: ??:??