8 jun 2006, 12:36

*** 

  Poesía
646 0 2
Минаваш край мен в пролетен ден.
Агония няма в душата ми.
Реят се птици в простора.
Идвай, настъпвай, не бягай от мен.
Няма напразни любови.

© Ангелина Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??