Не потъвай във мрак,
моя малка измислице!
Не прегръщай студа,
щом съм тихо до теб...
В магазинни витрини,
дето бясно препускат
пред безкрайния взор
и крещят да ги видиш
ако зърнеш и себе си,
значи виждаш и мен...
Не потъвай в тъга,
моя истино крехка!...
Не потъвай във сън...
© Диана Маринска Todos los derechos reservados
От мен 7598387506829