Търся липсващата част от мен.
Тя е скрита надълбоко,
непокътната досега…
Ти я откри с твоя тайнствен поглед
и в миг забравих всичко.
Тези силни ръце,
които ме обгръщат нощем.
Тези дълбоки и искрени очи,
даряващи ми желание за живот.
Иска ми се да бъда вечно твоя!
Да не спират да туптят сърцата ни
и при всеки поглед да се чувствам обичана, желана
и Твоя!
© Ляля Ляля Todos los derechos reservados