Думите тежки не взимам назад,
наранявайки тебе, оставам сама.
Не мога да бъда вече до теб,
сърцето не бие, виждайки теб.
Животът е рязък, но ти ще търпиш,
защото верния път пак ще открийш.
Аз знам, че боли, но не мога така,
дано пътят ти не бъде осеян с тъга!
© Ляля Ляля Todos los derechos reservados