Един за друг ли сме родени,
или сме от различни светове?!
Търсим ли още някой,
който щастието да ни донесе?!
В една посока ли вървим,
или срещата ще е накрая,
живота досегашен, за да променим
и да започнем отначало?!
Ще минем ли през трудните моменти,
себе си да оценим.
Или лесното ще изживеем,
а пред трудното ще се разделим?!
Ще изживеем ли платонично любовта,
или плътското ще надделее?!
Ще усещаш с мен само страстта,
или друго чувство в тебе ще живее?!
Дали ще срещнеш жената,
която от мен по-стойностна ще е,
дали ще си спомняш после за мене,
или със нея ще ти е добре?!
Дали болката ще преживея,
за да сбъдна моята мечта,
да мога да задавам същите въпроси,
когато имам теб и любовта?!
© Елена Филипова Todos los derechos reservados