Проронена сълза,
не една...
от другата страна
мълчание
капки восък...
плаче свещта,
лек няма, тежест,
страдание
оставени цветя
за вечността
наниз спомени
са упование...
!
(а)
07.07.2008г
(цикъл "Посветено")
© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados