23 jun 2006, 17:50

* * * 

  Poesía
1062 0 3

Навяваш ми скука
дори и тъга.
Как тихо капеш по улука,
изпълнен целия със самота.


В тебе надежда не виждам,
а просто една чиста красота.
С тебе нищо не усещам,
нищо повече от студа...

© Габи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??