Мълчи навъсеният ден
мълчи и вятърът стаен
между опънатите жици
път с край безкраен
ароматен плен между
младите пшеници
Тъжно болно мълчание
спомен бледно апокрифен
метафора за липсващ момент
поглед невинен неверен
грях огромен чудесен
© Герхард Иванов Todos los derechos reservados