4 ago 2006, 19:14

*** 

  Poesía
997 0 3
Някой отвори вратата,
беше вятърът - изгоних го!
Някой почука на прозореца,
беше дъждът - изгоних го!
Някой докосна сърцето ми,
беше любовта - поканих я!

© Гери Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??