Слънцето се отразява на ръба на вълната,
а пяната се разлива и изчезва от самосебе си
като всичко в този свят.
Искам да ти дам от моето време,
за да видиш и разбереш
какво е да влезеш в нищото
и искам да ти дам от моето време,
за да излезеш от нищото.
Така ще се отдадеш всецяло на своите желания
и ще изживееш живота си без задръжки и ограничения.
Искам утре да се събудиш богат,
защото богатството е нищо да не си забраняваш.
© Славея Гарова Todos los derechos reservados