Искам да накарам
светлината да се слее
с огледалната повърхност
на сълза.
Да й заповядам да танцува
под звуците на арфа от дъга.
Как искам всяка капка дъжд да е такава –
изпълнена със слънчева любов!
© Мартина Вичева Todos los derechos reservados