Случайно срещнахме се всякаш вчера,
да те зърна от тогава аз треперя...
Внезапно страстите във мен разпали,
да видя по-красива някога - едва ли...
Усмивката ти всичко ценно ми дарява,
зърна ли те, денят ми хубав става!!
Мислите ми си изцяло завладяла,
душата ми по теб е полудяла!
Моля се за простичкия шанс -
да ти покажа истински романс!
Сърцето си в поднос да ти даря,
с хиляда рози за хубост да те наградя!
© Васко Филипов Todos los derechos reservados