За теб
Шепот и стон изтръгвам
от сърцето си свенливо,
към тебе, обич моя,
поглеждам търпеливо,
нали искам да те имам
и прегръщам аз игриво!
А ти целувай ме, не спирай,
аз жадно търся мъжката ти ласка,
горя, вълнувам се, желая,
да ме обуздаеш ти докрая!
И после как... как ще те измъча,
нежно, пламенно ще те заключа,
в плен на този огън,
на моя вик греховен!
© Маргарита Драганова Todos los derechos reservados
нежно, пламенно ще те заключа,
в плен на този огън,
на моя вик греховен!"
Поздравления!