26 sept 2006, 21:24

* * * 

  Poesía
714 0 1

Бяла стая,
изпълнена с бели неща.
Бели прозорци,
покрити с белия прах на деня.
Бели мисли
и тупкащи бели сърца,
погалени с бялата ръка на Смъртта.

© Росица Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??