Силата ми е в даряването на любов.
Истината търся всеки ден.
Лъжата ме отвращава, отрова е за мен.
Вечно ще я има несподелената любов.
Измамена от собствените си очи...
Ябълката на раздора е в сърцето ми.
28.10.2008 г.
© Силвия Герджикова Todos los derechos reservados
Ще пробвам.