Караш ме да полудея.
Искам те безумно много.
Ръцете ти по моето тяло
Изгарям да усетя.
Любовта ми - приеми я.
24.11.2009 г.
Караш ме да настръхна.
Илюзия си, но те искам.
Реша ли, ще те имам.
Измамно щастие търся в твоята прегръдка.
Лекомислено се хвърлям в поредната заблуда.
17.06.2009 г.
Посветени на Кирил Мангалски
© Силвия Герджикова Todos los derechos reservados