Истина ли си - не зная...
Всичко искам с теб да споделя.
Единствено ти ме водиш към рая.
Любов ли е - не зная.
Измамно щастие е - да призная.
Надявам се с теб да съм до края.
15.02.2010 г.
© Силвия Герджикова Todos los derechos reservados