Любовна сянка
ме съблича,
изпраща ме
към лунната зора.
Светът,
тъй уморен от тичане,
се сгушва
в моите крака.
Изтръпнала
очаквам
да се сбъдна,
щом приютих
и този свят,
ще имам сили
за последно вричане,
преди
отново
да заспя!
© Мариана Папазикова Todos los derechos reservados
с обич, Мариана.