9 dic 2006, 20:35

*** 

  Poesía
842 0 1


Аз съм капката роса,
родена от нощта.
Над твойте устни се разстилам,
макар да знам, че скоро ще умра.
Аз съм твойта нежна радост.
Твоята жажда за живот.
Аз съм твоето пробуждане.
Твоят неочакван гост.
Аз съм малка, но значима.
Моето име е Любов.

© Ваня Глухова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ако това е жертва би ли я направила за някого дори и да го обичаш много силно?
Propuestas
: ??:??